Lördag 27/11-2021 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till 11:30 sov illa som fan  inatt igen. Fick i  mig frukosten och så la jag mig igen fram till 15:10 kom upp och gick igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag. Och sedan inget mer idag. En skit natt och en skit dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.