Söndag 28/11-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Och efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo men det är nere på musik här är jag klar för idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Jag försökte ladda hem ett plugin i fredags men hemsidan kraschade men försökte idag igen och då gick det så jag fick det idag gott mos.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.