Tisdag 30/11-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt vaknade ett par gånger inatt men var ändå rätt pigg idag när jag kom ur sängen till 11:10. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den idag till 15:00 då jag stack till posten och hämtade ett paket kom igår men jag hade inte något på mig så jag kunde inte öppna igår fick idag hämta det på posten. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes korv och bröd och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag tar igen detta till nästa vecka igen hoppas jag i alla fall.

ROMAN: Ja idag när jag vaknade så tänkte jag idag kan jag nog skriva och det gjorde jag idag. Gick okey trotts att jag skulle ut innan 15:00 så jag kände lite jäkt idag men det gick bra ändå idag. Hoppas på imonn med och sedan igen varje dag efter detta med.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.