Lördag 1/1-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Idag skulle jag ha gjort träningsmaten men inte heller detta gjorde jag idag. Men till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag har fått problem med bloggen i mobilen den visar inte rätt sak utan webbvarianten har dångat ett mail om detta får svar till nästa vecka igen. Så om ni använder mobilen så är det webbvarianten upp där med. Hoppas på en lösning till nästa vecka igen hoppas jag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.