Fredag 7/1-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men idag ringde telefonen till tidigt och jag flög upp och svarade. Det var läkaren och mina tabletter men jag kom inte ihåg att jag inte kunde få ut dem så jag fick dånga ett mail om detta idag. Nu har jag för ett bra tag men sedan just nu finns inte tabletterna att få tag i alls. Och jag vet inte varför jag har försökt ringa till apoteket men det går inte att få ta i dem. Jag hoppas att de kommer in senare så jag kan få tag i dem då. Nu går det inte att få dem. Så sedan kom jag upp till 11:10 och gick igång med romanen till ett tiden. Körde inte så länge idag för jag skulle till ICA och handla och sent finns det inte så mycket att ta mesta är slut så jag stack till 14:00 idag och sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film idag men såg inte klart idag hade inte lust att se idag igen. Så efter detta så ringde morsan hon hade kommit hem igen så får vi se vad de säger om hjärtat på Mölndal sedan mer? Nä inget mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja gick igång till ett tiden idag och kom på en hel del men jag höll inte på så länge för jag skulle till ICA men det gick bra idag trotts att jag väcktes tidigt jag vet inte vad klockan var men innan den ringde i alla fall. Hoppas på att jag kan köra imonn med hoppas att jag sover så kör jag igen.

MUISK: Nä inget här  heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.