Onsdag 12/1-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång inatt igen vaknade ett par gånger så kass sömn inatt igen. Jag hoppas att de inte håller på så för då kommer jag aldrig sova mer. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig igen fram till 14:30 tiden sedan upp igen och fick igång med maten till 15:00 hade idag karréer med pommes och såg en film och sedan en serie med idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag fick nya Android 12 igår glömde säga detta igår säger idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.