Torsdag 13/1-2022 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt gick grannen igång igen och sedan satte han igång att snarka med så kass sömn inatt igen. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen så till 15:00 gick jag igång med middagen och idag glömde jag att jag skulle ha träningsmaten och tog annat idag. Såg en film idag när jag åt som var okey att se. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer jo jag fick en bok av grannen idag så jag skall lära mig att sova men det hjälper inte om grannen är igång men jag skall läsa den kanske kan något hjälpa mig. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Då det är tvätt för hela slanten för mig.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej här med.

Jag säger Tjingeling! Jo igår fick jag upp bloggen sent på hemsidan var något fel med bloggen la upp sent igår kväll.

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.