Tisdag 18/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inte helkass men små kass. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 12:30 tiden körde sedan fram till 13:30 eftersom jag skulle ta revaxör fram till 14:30. Sedan gick jag igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. (Skulle bara säga att igen går det att skiva karréer igen med tangentbordet felet är borta igen) Fick i mig en kopp kaffe efter middagen med. Så mer? Jo igår kväll ringde min kusin igen och snackade lite innan jag la mig till nio tiden. Så mer? Jo jag spelade spelet idag igen efter middagen en timme eller så. Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja körde idag ett tag i alla fall blev inte så länge eftersom jag skulle ta revaxör innan middagen tar en timme innan man får ta bort det så men nu är en dag kvar sedan skall jag skölja så är det över sedan hoppas jag. Får se till torsdag hur det går med det. Men jag fick till okey idag på denna punkt och jag är nöjd med detta idag.

MUSIK: Ja jag är glad att det inte var tinnitus i alla fall tror jag inte det vet mer till torsdag igen. Och då är denna punkt öppen igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.