Lördag 26/2-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey inatt inatt men konstigt med datorn ställde den på strömsparläge och den stängde av sig inatt så när jag vaknade idag till 9 tiden så startade jag den och då var allt kvar. Den enda gång detta händer om strömmen går  och det hade den inte gjort så mycket skumt. Så sedan kom jag ur sängen till 10:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen en stund till 13:30 tiden då jag fick sms att mitt lakan hade kommit och så gick jag ut och hämtade det var ingen annanstans sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag fläsk och löksås igen idag och såg en serie när jag åt idag igen. Så efter detta fick jag  i  mig en kopp kaffe. Och jag har inte fått svar från McAfee heller idag och jag vet inte varför men svarar han inte tills imonn så öppnar jag en till och ser om jag kan få tag i någon som kan hjälpa för att ta en vecka med svar är inte okey. Och skannern går förhoppningsvis så är det klart tills ikväll om inte så väntar jag tills imonn igen och går igång igen då. Sätter datorn på sömn under natten igen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag fått träningsvärk jag gick ner i vikt men lyfte sedan med tio sekunders mellanrum och jag har jävligt ont i armarna idag jag hoppas komma upp i tempo igen med detta.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra men jag hann inte med så mycket idag för jag skulle hämta mitt lakan jag fick det för 199 som innan kostade 250 så det hade gått ner i pris tur har jag. Så har jag stort lakan varje gång jag bäddar inte bara en gång utan två.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.