Måndag 28/2-2022 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag sov så där inatt kom igång idag till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Var väldigt seg idag när jag vaknade och tänkte en sådan dag idag. Så har inte gjort nått på hela dan idag jo jag spelade lite innan jag stack till träningen idag på Stadia igen och fick till kontrollen den var kass innan men idag fick jag till den som jag ville och spelad då till 14:50 idag och stack sedan till träningen till 15:00 sedan hem igen och idag kom jag hem tidigare än innan. Gick igång med middagen och såg en film idag men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe.  Ja det var hela dagen det.

TRÄNING: Ja körde idag och jag var en timme snabbare idag men då kör jag tio sekunders mellan rum mellan seten för att få upp tempo. Jag fick inte gjort en övning idag det var kö till detta och jag tänkte jag väntar inte på det så jag sket i detta idag en övning. Och jag var klar till 16:00 brukar ta till 17:00 innan när jag lyfte med mellanrum så det kommer gå fortare att lyfta nu så hoppas jag att jag orkar lyfta mer sedan jag äter lite mer frukost nu men jag skulle vilja äta lunch och sedan middag men min pengar räcker inte till detta just nu.

ROMAN: Ja tyvärr idag inget på denna punkt.

MUSIK: Och dito på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.