Fredag 29/4-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom igång idag till 9:50 då jag satte igång datorn på skann hoppas att den blir klar till 22:00 idag. Så sedan kom jag ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 och såg en ny serie idag när jag åt ja det är spinnoff på in to the night som verkar okey såg första avsnittet idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag. Jo en sak på musik idag har jag gjort men annars inget mer.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja jag laddade hem ett plugin idag som var gratis. Till musikdatorn till två tiden tror jag att det var.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.