Lördag 30/4-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till 10:45 men jag vaknade idag till sex tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat ett nytt spel idag och jag kom en bit men så tappade jag farten och la ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen och jag hade idag karréer med pommes och såg ett nytt avsnitt av nya serien idag. Så fick i mig en kopp kaffe efter middagen med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Fan vet när jag kommer igång igen med detta. Sover inte bra nu ett tag sov jag riktigt bra men inte nu.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.