Onsdag 11/5-2022 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov så där inatt kom igång till 10:00 men kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen men idag ville det sig inte och jag la ner. Men jag har fått tablett delaren idag och jag skall ta en halv till inatt och så får vi se vad det gör. Så spelade spel idag ett tag men la ner efter en stund. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer och pommes och såg en serie idag när jag åt efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej idag med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.