Fredag 13/5-2022 20:13

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt kom igång till 10:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Körde idag till 14:00 skulle till ICA och sedan apoteket med så jag gick tidigt idag. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till 15:10 tiden hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Ja det gick bra idag och jag skall gå igång med gubben och hunden tills imonn om jag sover då vill säga. Vi hoppas på det.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.