Tisdag 24/5-2022 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite bättre natt inatt ingen som byggde på järnvägen i alla fall. Kom igång idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att göra inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag igen och det gick okey fram till en boss som jag dog på två gånger sedan la jag ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen och jag hade idag igen kotletter med stripes och såg en serie sedan en till. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja mer? Nä inget mer idag jag hoppas att jag vinner idag först till 21:00 och sedan till 21:30 tiden mer? Nä.

TRÄNING: Ja kör inte denna veckan alls.

ROMAN: Och inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.