Torsdag 9/6-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt hade inga problem med hjärtat igår kväll och natt. Så kom igång idag till sex tiden och sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 15:00 gick jag igång med middagen men idag ville det sig inte jag saltade på spagettin och hela locket gick av och ett halvt kilo salt kom på spagettin och på golvet. Fick dammsuga upp det och kunde inte äta upp maten heller jag åt där det inte fanns salt men det var inte så mycket att äta idag. Såg sedan en serie. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe och så satte jag igång att spela spel. Från 17:00 till 18:00 gick först dåligt sedan fick jag det att fungera igen och stannade på en sparplats för att göra en annan dag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag men jag hoppas till måndag igen att jag sover bättre och kan köra igen.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan köra på denna punkt till nästa vecka igen om jag sover vill säga hoppas på det.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.