Lördag 11/6-2022 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen grannen kom hem till ett tiden och satte inte igång stereon inatt men satte igång att prata men inte så länge men rätt kass natt inatt. Kom igång idag till sex tiden och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen och glömde borsta tänderna idag kom igång igen till 13:00 och kom ur sängen till 13:30 då jag bäddade den samma. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg fyra serier idag när jag åt. Först en sedan ett avsnitt till av samma serie och sedan obiwan och sedan nya serien på Disney Ms marvel första avsnittet. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe och så gjorde jag inte mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag men tills måndag hoppas jag att jag kan sova på natten och sedan träna på dagen vi hoppas på sömn till söndag natt.

ROMAN: Ja tyvärr inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag hoppas att jag sover inatt så skall jag köra igång igen med romanen tills imonn. Jag måste också göra träningsmaten imonn men det gör jag efter romanen till 14:30 tiden och sedan går jag igång med middagen till 15:00. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.