Söndag 12/6-2022 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade ett par gånger av ljud och kom igång idag till 11:10 ja jag vaknade till sex tiden igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 13:00 gick jag igång med träningsmaten och efter detta fick jag igång middagen med hade idag karréer med ris och pepparsås en ny jag köpte i påsar den var så där gick ner men inte fantastik såg två avsnitt av watchman idag igen skall se sist imonn sedan är den serien slut för gott. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag med efter middagen. Så mer? Nä inget mer! Jo jag köpte ett spel för 204 tog pengarna jag vann igår vann 189 och la till lite sedan köpte jag ett spel som såg okey ut. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag igen imonn. Vi hoppas på det bästa.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag kunna gå igång igen.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.