Måndag 13/6-2022 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Kom inte i sängen som jag ville igår och var uppe till 21:30 innan jag la mig och sedan kunde jag inte somna alls sedan kom grannen hem till två tiden och snarkade så jag låg och lyssnade på det med. Somnade illa sent igår och idag kom jag ur sängen till 11:40 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig i sängen seg som fan och låg till 15:00 sedan spelade jag spelet ett tag och gick igång med middagen till 16:30 tiden såg sista avsnittet av serien idag och fick i mig två koppar kaffe idag igen. Jag spelade spelet jag köpte igår idag ett tag och det såg ut okey inte riktigt som jag trodde men okey ändå.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men kass natt så var väntat efter natten.

ROMAN: Och nej inget gjort idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.