Tisdag 14/6-2022 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men ändå seg idag när jag vaknade till sex tiden. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jag fick besök idag av en sköterska som pratade lite sedan gick jag igång med middagen till 15:00 hade idag kotletter med pommes och såg en film idag men såg inte klart idag hade inte lust att se idag så jag la ner. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.