Torsdag 16/6-2022 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår natt kom grannen hem igen till ett tiden och jag la mig inte förrän till 01:30 igår och kom igång idag till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spel idag igen och det gick bra det ända som inte är så bra är att datorn inte går att stänga ja ta ner till sov läge igen efter jag spelat jag tror att det är grafikkortet som är för varmt då kan jag inte stänga datorn för då somnar skärmen men inte datorn. Men det fungerar inte alltid spelen jag spelar har högsta grafikkort som jag har och då går det varmt när jag spelar ett tag och då somnar inte datorn sedan. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen innan detta spelade jag med ett tag. Såg klart filmen idag och det måste komma en fortsättning för det slutade mitt i idag. Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag efter middagen med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.