Lördag 18/6-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt sov rätt okey fram till åtta tiden kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Blev trött igen efter ett tag idag och stack då till apoteket för att fylla på lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av obiwan idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Och så spelade jag med ett tag gick bra idag och jag kom på hur jag skulle komma vidare men såg en film om detta idag på Youtube för ett litet tag sedan. Så mer? Nä inget mer idag jo jag skannade datorerna igår blev klart idag på denna till 14:00 tiden idag tog tid idag ja igår med.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.