Fredag 1/7-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Kom igång idag till fem tiden då jag satte igång datorerna för skann. Sedan la jag mig igen fram till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att tvätta till tolv tiden. Så sedan var jag nere till 12:45 för att hänga upp tvätten och då glömde jag ett par kalsonger i maskinen såg detta då inte. Så sedan upp igen och stack till ICA för lite mat igen till 13:30 tiden sen idag. Fick det sedan hem igen och fick upp lakarna och sedan väntade jag på att tvätten skulle torka. Så till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten men upptäckte då att en kalsong inte var med. Ner och hittade den sedan upp igen. Gick igång med middagen till 16:30 idag sen idag. Hade karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag igång med kaffet men har inte fått i mig detta ännu. Tar efter bloggen idag sen idag.

TRÄNING: Ja lite träningsvärk idag men då har jag hållit upp en månad med så det är inte så konstigt i alla fall.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.