Lördag 2/7-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Grannen var uppe vet inte vilken granne det var men de var uppe länge inatt så kass sömn inatt. Kom igång idag till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Suck! Till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos! Såg sista avsnittet av stranger things och det kommer en till säsong av detta till nästa år igen. Så mer? Jo jag fick idag i mig tre koppar kaffe fick inte i mig igår bara en så jag hade tre idag det var sent och jag skulle inte hinna få i mig dem så jag tog idag. Så mer? Nä jag tror att det var allt för idag. Ses igen imonn. Lite piggare då hoppas jag, och jag hoppas också att jag kan skriva imonn igen innan jag måste dammsuga igen måste göra detta.

TRÄNING: Ja inget idag igen. Men jag hoppas att det går lite bra till nästa vecka som det gjorde denna. Tummarna för det.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.