Söndag 3/7-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt men jag vaknade idag till fyra tiden sedan till 07:30 och kom sedan ur sängen till 9:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hade tänkt att köra lite roman idag men jag tappade lusten idag. Så till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta gjorde jag inte nått fram till att jag gick igång med middagen. Hade idag pepparbiff med pepparsås men jag gillar inte den nya såsen jag måste köpa den gamla innan smakade det nästan inte nått så idag tog jag i salt och mer peppar men då blev det för salt och smakade inte alls gott idag. Så jag skall fixa den gamla såsen igen till nästa vecka har mer pepparkött kvar att göra av med. Så mer? Jo jag såg en serie idag när jag åt och så var det inget mer tror jag. Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja tills imonn hoppas jag att jag sover och kan köra igen på denna punkt.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.