Torsdag 7/7-2022 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång inatt igen och jag sov kasst fram till 7 kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hade tänkt skriva men jag var seg och la ner efter ett tag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg klart filmen jag började på igår ja eller i förrgår jag minns inte nu tysta stället II var det i alla fall. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Mer? Nä inget mer idag en rätt kass dag idag.

TRÄNING: Jaha inget idag men till måndag igen så kör jag och det var tur att jag flyttade till onsdag för då är hon inte ledig och då är hon tyst förhoppningsvis.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen imonn hoppas jag.

MUISK: Jaha inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.