Fredag 15/7-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom till sov rätt bra igår och kom igång idag till 7:30 kom sedan ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så fick jag sedan vänta på att klockan skulle slå 12:00 ja lite innan var jag nere med tvätten och fick in den i maskinen. Sedan upp igen och så till 12:50 var jag nere och fick upp den på tork sedan hem igen. Stack till ICA för lite köp sedan hem igen. Jo jag fick mitt ryggstöd idag köpte för 625 sa jag nog innan om jag inte minns fel fick idag och hade det på i 30 minuter sedan av igen man kan ha på mellan 30-60 minuter per dag och det känns bra att ha på så jag hoppas att det kan hjälpa mig med min kassa hållning med tiden. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg på ny teve idag jag fick nya viasat och då kunde jag se black list nya avsnitt idag ja jag såg ett avsnitt idag. Jag köpte ny teve låg innan på 149 men gick upp till 249 i ett år sedan 299 då får jag viasat action och serier för det priset och jag hade fått byta ändå för min tog slut till nästa år men nu kapade jag det med typ 4 månader till ett år igen med nya. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.