Måndag 18/7-2022 20:02

DAG: Jaha till natt igen då och en skit natt inatt sov inte bra inatt kom igång till tio tiden då morsan ringde sov sedan inte mer idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jag la mig till 14:20 och stack sedan till träningen till 14:50 tiden sedan hem igen. Så fick i mig middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag på mig ryggstödet i 40 minuter idag jag satte det fel innan men idag fick jag på det som det skulle då kunde jag ha det längre med. Tog av till 19:50 idag och hade det på i 40 minuter idag som jag sa innan. Fick också i mig två koppar kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja seg idag men gjorde ändå allt idag och det gick bra idag med.

ROMAN: Nä kass natt så inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.