Fredag 22/7-2022 19:33

DAG: Jaha till natt igen och igen var det ett ljud hela natten igen. Kan bara hoppas att det inte kommer inatt med. För jag fick ingen sömn alls och sedan satte grannen igång att snarka med så skit natt igen. Kom igång till sex tiden idag men kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen efter kass natt. Så sedan till ett tiden skulle jag ut och handla sedan såg jag att det skulle blir regn till två och så till två var det inget regn eller. Jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och jag glömde på lägg idag så jag fick tillbaks igen för att köpa detta sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 tiden hade idag kyckling klubbor med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä inget mer efter detta. Jo jag fick på mig ryggstödet men idag hade jag det bara i fyrtio minuter jag skulle in på toan och ville inte ha det på då.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Och nej inget här heller. Suck!

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.