Lördag 23/7-2022 19:48

DAG: Jaha till natt igen inget som lät inatt men kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Är illa seg och det är psoriasis atriten vet jag nu. Ibland är jag pigg men mesta av tiden är jag seg. Så också idag. Skulle ha gjort träningsmaten idag men glömde av det idag får göra imonn. Jo till 15:30 tiden skulle jag gå igång med middagen men morsan ringde och jag var redan sen idag. Hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Black list igen skall se klart den med en gång så kan jag se annat sedan. Jag ser på viasat så jag ser omgång 9 nu på Netflix är det bara 8 kommer nio snart tror jag. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag med. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja kör igen till måndag annars inget alls på denna punkt.

ROMAN: Om jag ändå kunde vakna pigg en dag men det lutar åt att jag måste köra ändå även att jag är seg. Annars kommer inget blir gjort på denna punkt.

MUISK: Nä inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.