Söndag 24/7-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag igen. Jo till ett tiden gjorde jag köttbullarna till träningsmaten sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer och stripes och såg idag två avsnitt av samma serie. Black list idag igen har snart sett klart den. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag igen. Så mer? Jag skall göra något till måndag igen men mer om detta nedan på roman. Ja mer? Jo jag hade på mig ryggstödet med mellan 14:00 och 15:00 idag. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Vi hoppas på det. Vi hoppas att de inte låter från järnvägen igen att det är över för ett tag.

ROMAN: Ja hoppas att jag sover okey inatt men även om jag inte gör detta skall jag försöka att köra imonn trotts detta. Så ser vi hur det går om jag är trött och kör ändå. Detta kanske går eller så fungerar det inte alls får se imonn med mera på denna punkt då.

MUSIK: Ja inget idag heller. Jag behöver pengar för att köpa en ny gitarr som jag kan spela på annars kommer inget in på denna punkt på ett tag. Får jag nog med pengar så kanske jag kan köra Cubase kursen med hoppas på det.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.