Onsdag 27/7-2022 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång igen halva natten igen. Så en skit natt inatt. Kom igång idag till sex tiden och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:45 gick jag igång med träningen ja jag gick då och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en serie när jag åt idag igen. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja idag gick det trögt att köra och jag gjorde inte alla övningar idag heller. Det var en kille som körde 12 övningar på samma redskap och jag orkade inte tillslut vänta så jag gick hem.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.