Fredag 29/7-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen grannen var uppe länge inatt igen och detta är inte den vanliga grannen utan den nya uppenbarligen har något hänt och de är uppe väldigt länge på natten. Men idag fick jag mina öronproppar och jag hoppas att detta skall hjälpa mig att sova även om de är uppe och pratar hela natten. Jag skall testa dem inatt så får vi se om jag sover inatt och inte vaknar till sex som vanligt igen. Mer om detta imonn, Jo morsan fyller år idag jag har ringt henne men som vanligt svarar hon inte. Men jag la upp på Facebook imorse om hon inte ringer tillbaks igen. Jo till tolv stack jag ner med tvätten idag och sedan upp igen. Så sedan till ett tiden var jag nere och hängde upp och sedan stack jag till ICA för lite mat sedan hem igen. Och sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag korv och börd och såg två avsnitt av samma serie. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.