Söndag 31/7-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tog på mina hörselproppar men jag kan inte sova med dem i alla fall inte än. Jag somnade ett tag och så tog jag av dem och så till 6 imorse så höll grannen igång så jag sov illa kasst inatt igen. Jag kanske kan lära mig att ha dem på men just nu går det inte att sova med dem. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 14:00 gick jag igång med träningsmaten och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och bröd och klyft och såg en film idag när jag åt. The gray man helt okey. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så inget mer idag. Så vi får se om jag sover inatt är grannen igång igen så blir det inget alls i sömn sedan kommer de gå igång med arbetet på järnvägen inatt någon gång. Så troligen kommer jag inte gå till träningen hela denna vecka om jag har rätt. Men vi får se hur det går om jag kan få lite sömn i alla fall. Men troligen inget alls sedan går det igång igen till den 14 tar slut till den 7 och sedan går det hela denna månaden fram till den 29 tror jag om jag inte har fel så kass sömn att vänta länge nu. Kanske kan jag ha öronpropparna och sova lite men det återstår att se. Suck!

TRÄNING: Ja troligen kommer jag inte köra nått på en vecka men vi får se hur det går.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.