Tisdag 2/8-2022 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt grannens barn vaknade inatt men sedan var det lugnt kom igång idag till sex tiden sedan till åtta och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag lite men jag dog så jag la ner igen var inget roligt att spela idag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen och hade idag hamburgare och klyft och såg en serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en nä två koppar kaffe idag igen. Efter detta klippte jag mig skulle gjort det i söndags men glömde då fick göra idag. Så mer? Jo jag fick på ryggvästen idag igen har haft på sedan jag glömde och fick ont  i nacken innan men nu gör det inte alls ont att ha på. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo ingen vinst idag heller.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jo om järnvägen jag vet inte vad det är som har hänt men det låter inget alls just nu trodde det skulle göra det med en gång men inte. Just nu är det lugnt under natten och det låter inte alls. Men de skall påla sedan vet ej när men då kommer det låta hela tiden i alla fall men jag vet inte när detta kommer. Det stod att det skulle gå igång denna måndag men inget låter alls. Men det kommer nog ändå senare igen. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.