Onsdag 3/8-2022 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men idag vaknade jag till 10:45 när mobilen gick igång. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Så sedan till 15:20 gick jag igång med middagen såg en film som jag hade sett innan idag så jag såg inte klart den idag utan gav upp. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så spelade jag lite sedan med men det gick inte så bra idag heller. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.