Torsdag 4/8-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt inget som störde mig inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har spelat idag men det gick inte bra sedan så knasar datorn efter detta med när jag spelar detta spelet igen. Så en felaktig avstängning idag igen. Så sedan till 15:00 satte jag igång ugnen sedan tog det till 16:00 innan jag gick igång med middagen hade idag kebab och pommes och såg en film idag men såg inte klart idag tappade farten och la ner. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Och mer? Jo jag hade på mig håll selen idag tar nu varannan dag i fyra veckor sedan två gånger per vecka så hoppas jag att jag får mitt problem fixat sedan. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Sover okey men är ändå trött som fan jävla psoriasisartrit.

MUSIK: Och nej inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.