Lördag 6/8-2022 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång som vanligt men ingenting. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag som var så där carter eller vad den nu hette men kass var den i alla fall en koreansk film. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe som vanligt mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.