Tisdag 9/8-2022 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och kom igång idag till sju tiden sedan upp till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. La mig igen idag till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag jag fick fyra gratis filmer från SF-Anytime såg en idag. Den hette moonfall och var okey att se har tre till att se innan 6 månader får då går det ut. Har två till att se sedan vet jag inte mer inte idag i alla fall. Men jag har tid att se andra som kommer innan sex månader har gått. Jag vann på postkordlotteriet idag eller igår nått sånt. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen hoppas att jag sover inatt bara så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.