Torsdag 11/8-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt vaknade ett otal gånger under natten och kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 15:00 tiden köpte jag en film till idag som var rätt kass. Skall vänta med den sista om det kommer nya bra filmer igen om ett tag. Så fick i mig middagen med hade idag korv och stripes och såg då denna film som var rätt kass. Men den var gratis så okey. Så sedan efter middagen fick jag i mig två koppar kaffe. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag eller imonn eller mer denna vecka.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget mer.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.