Söndag 14/8-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt var andra grannen igång halva natten och sedan gick andra grannen igång igen med snarkningar så kass natt inatt igen. Jag kom igång idag till nio tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Spelade lite spel men det gick inte bra alls idag så jag la ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film idag när jag åt. Nobody rätt okey att se idag. Fick i mig två koppar kaffe med efter detta och sedan har jag inte gjort nått mer idag. Kan bara hoppas att grannen inte snarkar inatt igen för då blir dagen skit igen.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Ja jag kör igen om jag är pigg imonn vi hoppas på det.

MUSIK: Nä inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.