Onsdag 31/8-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite smått ljud har kommit från järnvägen de är inte klara ännu så det kommer nog låta ett par månader till innan det är klart. Så en rätt kass natt inatt kom igång idag till sju sedan kom jag ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg mest men jag hade ont i nacken med så jag låg bara korta stunder idag. Och jag fick ta tabletter till 14:30 idag igen gick inte utan idag heller. Så sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe. Och mer? Nä inget mer. Jo morsan ringde idag hon har haft lite svårt att ringa mig hon glömmer av numret men idag fick jag dit det igen. Hon ligger inne på sjukhus har hjärtsvikt sa de och fick mer morfin idag. Jag vet inte vad de kan göra åt detta men hon ringer igen med mera info hoppas jag.

TRÄNING: Ja körde allt idag och det gick bra lite sen men det brukar jag vara på onsdagar då jag kör armar med mera tar längre tid att köra än måndag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.