Söndag 28/8-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden sov sedan fram till sex tiden men somnade om igen fram till tio tiden. Låg sedan vaken fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen med nya dammsugaren. Det var lätt på golvet men lite svårare på mattan, och så går det bara att köra med ena handen inte båda. Så på mattan var det rätt tungt att köra men det blev rent och den gick bra. Så efter detta så drog jag igång med hemsidan och idag hade alla uppdaterat så på spotify sidan var det 74 75 76 och på startsidan var det 97 98 99 nästa uppdatering blir den 100ade sedan jag gick upp med den nya. Så mer de ligger uppe på facebook och twitter med om ni vill se. Så efter detta så tinade jag upp lite kött och så satte jag mig och läste ett tag. Var nog en 45 minuter nått sånt mer hann jag inte med idag. Efter detta så satte jag igång med middagen. Hade idag pepparbiffar med pepparsås och ris. Såg min sista serie idag med när jag åt sedan lite till när jag åt lunch. Men de nya serier jag gick på kommer inte mer? Jag vet inte varför de slutade de gick bra en gång sedan var de slut? Skumt detta får se till onsdag vad som kommer då? Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite på lotto idag har jag detta så ser ni detta på twitter sidan om jag vann annars får ni veta imonn på denna blogg. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn efter träningen igen.

TRÄNING: Ja är redo för att köra imonn igen har packat väskan.

ROMAN: Ja så igår att jag skall köra till tisdag men så blir det nog inte skall klippa mig då men kanske jag kan hinna lite. Vi får se hur jag gör med det.

MUSIK: Ja det blir ackord imonn med så får vi se om jag kan lära mig lite. Hoppas lite fastnar ändå.

Ja inte mer idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.