Måndag 29/8.2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja somnade som jag skulle igår men sov sedan rätt kasst på morgonen. Tänkte inte på det i morse men när jag tränade så kände jag av det. Så vaknade första gången till sex sedan igen till sju sedan igen till tio och kom ur sängen till elva tiden. Då kändes det rätt bra men som jag sa när jag tränade idag så var det inte alls bra att vakna så tidigt idag. Så fick i mig frukosten och så skulle jag då dra igång med musiken men så blev det inte idag. Jag satte mig och läste till ett tiden satte mig runt tolv tiden. Så när jag var klar så gick jag igång med lunchen efter denna så gick jag på musiken lite. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde det så drog jag till träningen. Tränade sedan hem stretch och så middag på det, inte så gott idag och jag åt inte upp allt heller. Såg på Simsons och family guy när jag åt sedan lite på 2½. Japp mer? Jo ingen signal idag heller men mer om detta nedan. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller ja det var ju redan klart i lördags men såg det igår. Men till denna vecka känner jag på mig att det kommer smälla till, eller hur?

TRÄNING: Japp idag när jag körde baksidan axlar så orkade jag inte nått inte heller när jag skulle köra bröst kabel men det sista beror på att jag kör tungt igen på armar. När jag gör det så gör det ont i högra armen och så tappar jag allt. Så jag fick gå ner två vikter för att orka idag. Men baksidan axel är för att jag inte sov i morse förra veckan så gick det hur lätt som helst men idag så nä. Så ändrade jag benen med idag köra båda istället för ett i taget. Så höjde jag upp till 95 kilo och så kör jag 10 rep och 3 sek håll i varje lyft. Jag vet inte vad det är men jag kan inte köra ett ben i taget mera så får jag inte mer styrka heller när jag kör ett i taget. Jag har kört två omgångar på samma vikt och det går inte tillslut så jag bytte idag och kör bägge får se hur det går då. Men bättre sömn vill jag ha, tummar för det tack.

ROMAN: Ja som jag sa så blir det inget imonn tror jag skall handla lite också efter men om jag kan så skall jag sätta mig och göra en sida iallafall. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja idag så körde jag C och testade då att köra ett rakt C till de andra men det låter inte bra det heller. Jag trodde att alla C ackord skall gå till C men inte heller, det låter skumt. Men jag skall öva vidare så får vi se, ett par låter bra så jag skall fokusera på dem.

Nä det är kväll igen och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Måndag 29/8.2011 21:42

  1. Din blogg är intressant, hoppas du finner min blogg lika intressant =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.