Tisdag 30/8-2011 20:07

DAG: Jaha lite se idag men nu är jag här natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men kom inte ur lurarna förrän till tre tiden. Trött var jag så jag orkade inte ta av dem och vaknade ett antal gånger men orkade inte då heller. Sov sedan rätt bra fram till tio tiden då jag slog upp ögonen men låg kvar. Kom ur sängen till elva tiden hade gärna legat till tolv men jag skulle ju ut och klippa mig idag så jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så till tolv tiden så stack jag till frisören där efter så drog jag till ICA för att handla lite. Köpte för min sista 100 idag så till nästa gång så måste jag ta ut mer. Har nu lite mer än 1000 kvar att leva på så jag får ta det lugnt med detta. Så när jag sedan kom hem så var jag trött så jag skrev inget idag alls. Utan satte mig vid datorn och spelade lite spel ett tag. Efter detta gjorde jag inte ett dugg fram tills jag skulle äta. Jag hade idag karréer med pommes och kebabsås och såg på Simsons och family guy när jag åt idag hade inget att se på boxen idag. Jo en sak som jag glömde säga igår så la jag till en +1 knapp på bloggen som ni kan klicka på om ni vill. Det är Googles knapp och jag får bättre plats i deras sökmotor om ni klickar på den. Dock måste ni ha en Googles konto för att göra detta annars går det ej om jag inte har helt fel. Så tänkte lägga till på hemsidan med men det är rätt svårt när jag har gjort den som jag har gjort den. Med templats så är det inte möjligt att lägga till på startsidan denna knapp, så jag la den på bloggen istället. Så mer? Spöregna när jag var i ICA idag ja på vägen hem så värkte det ner ett tag. Så sommaren är nog över nu men den kan komma igen en sista gång får vi hoppas. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då.

TRÄNING: Ja kass träning igår och det blir nog inte mer cykel i år heller bara två gånger denna sommar. Men om inte vädret vänder så blir det nog inte mer heller.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då ja, som jag sa innan så blir det nog ändå lite mer än 100 sidor kommer nog ligga på en 150 nått sånt när jag ställt texten rätt med.

MUSIK: Ja inte mycket på denna punkt idag så jag säger inte mer idag.

Då var det bara detta kvar då Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.