Lördag 1/10-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sex tiden men kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång att fixa träningsmaten till ett tiden. Så efter detta har jag inte gjort nått på hela dan idag. Men till 14:45 gick jag igång med middagen hade idag kebab och pommes och såg en film på Disney+ love and tunder. Den var okey. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.