Måndag 24/10-2022 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och kunde inte somna igår heller. Låg länge innan jag somnade igår och kom igång idag till nio tiden och kollade då mobilen om pengarna hade gått och det hade de men syrran sa att de inte hade kommit så jag fick upp och ringa till SEB och de sa att det tar en stund och sedan kom de fram. Sedan somnade jag inte igen kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Jag gör övningar för ryggen nu till 13:00 sedan till 15:00 och 17:00 och 19:00 men idag eftersom jag tränade så hoppade jag 15:00 och körde till 17:00 men idag gjorde jag med en gång jag kom hem. Så stack till träningen till 15:00 och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en serie idag när jag åt efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. En kass dag idag jag var väldigt trött idag hela dan.

TRÄNING: Ja idag gick det så där för alla bänkar var borta idag och jag gjorde inte alla övningar idag heller men det gick inte och så var jag trött med.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.