Måndag 14/11-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:20 fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Så men till 14:45 gick jag igång med träningen och sedan hem igen. Tog tid idag jag fick vänta på redskap idag och jag hade köpt ett par nya sandaler (tofflor) idag hämtade dem idag på vägen hem. Sedan gick jag igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Fick sedan i mig två koppar kaffe idag igen. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra även att jag fick vänta länge innan jag fick gjort mitt idag. Och jag skulle få min freja fixat idag men maskinen var sönder så det sket sig idag.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.