Onsdag 16/11-2022 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:40 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig middagen och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag men jag var lite sen idag igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget mer idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.