Torsdag 17/11-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång till sex tiden först sedan kom jag ur sängen till 10:45 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 14:45 gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Och samma här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.